Prolab

Mnenja uporabnikov

  • Mare K., Ljubljana Preizkusil sem že veliko izdelkov proti izpadanju las, ampak sem moral ugotoviti, da je vse samo reklama. Pri Prolabu pa res čutim izboljšanje. Izpadanje se je zmanjšalo in ljudje mi tudi rečejo, da imam več las kot prej.
  • Petra F., Celje V službi sem imela eno obdobje res velikega stresa. Temu primerno sem se prehranjevala, slabo sem spala … Potem so mi začeli izpadati lasje, tudi mozolje sem dobila. Proti izpadanju las sem preizkusila Prolab v kombinaciji z losjonom. Dokaj hitro sem začutila izboljšanje. Pri česanju in pranju las je ostalo občutno manj las na krtači kot prej. Na srečo so se pozneje uredile tudi stvari v službi. Vseeno pa sem očitno ena takih, ki ji stres udari na lase in zato Prolab zdaj tudi preventivno uporabljam.
  • Tadej P., Vrhnika Prolab je res ok, meni je pomagalo.
  • Janez B., Postojna Meni ga je kupila žena v lekarni. Jaz sem malo len iskati take izdelke. Ampak zdaj sem vesel, da ga je kupila. Mestoma sem imel že precej redke lase. Pa še neprijetno mi je bilo, ker sem imel na puloverju kup las in so me vsi opozarjali na to.